over ons

welkom op mijn website, leuk dat je benieuwd bent naar Praktijk Pure Life en naar mij persoonlijk.

Ik ben Corine Meijer-de Graaf en getrouwd met Wilfred Meijer, samen hebben wij 5 kinderen en zijn we 17 jaar getrouwd.

4 jaar geleden wist ik al dat ik mensen wilde helpen maar had ik nog niets concreet hoe of wat, langzaam kreeg dat wel wat meer vorm maar een echte doorbraak kwam doen mijn man Wilfred de diagnose kreeg van de ziekte van  Lyme. we kregen al snel door dat wij in het reguliere circuit niet verder kwamen en wij genoodzaakt werden verder te zoeken in het alternatieve circuit.

Dit was voor ons een moeilijke tijd, het gevoel dat elke dag telt omdat Wilfred steeds meer en meer achteruit ging en er geen oplossing voor handen was dat kneep je keel soms letterlijk dicht.

Mijn manier om tegen deze ziekte te strijden was om het hele internet af te struinen op zoek naar een behandeling die de ziekte zou aanpakken en de borelia voorgoed uit ons leven zou bannen.

Al snel kwamen bij uit op een behandeling van de fotonen lamp, een zachte led laser lamp die het zonlicht naboots en je immuunsysteem enorm versterkt. Wilfred knapte zienderogen op maar de borelia was nog niet verdwenen. Ondertussen bleven we zoeken naar een volledige oplossing van de ziekte en ontdekten we de therapeutische oliën en de suplementen van dōTERRA, deze oliën pakken de borelia wel aan en doden deze en de supplementen versterken samen met de fotonenlamp het immuunsysteem, hiermee hebben we een totaalpakket gecreëerd voor de behandeling van de ziekte van Lyme.

Omdat we zo enthousiast zijn over de fotonenlamp en zijn geweldige werking hebben we een training gevolgd voor het gebruik en de behandelingen die je ermee kunt doen, ook hebben we o.a. een training gevolgd voor behandeling van ADHD en ADD en Hooggevoeligheid, deze drie aandoeningen zijn ook goed te behandelen met de fotonenlamp, de oliën van dōTERRA en de omega 3 van Eqology. We boeken geweldige resultaten met deze behandeling. Wij behandelen eigenlijk elke cel in je hersenen en zorgen ervoor dat zij in top conditie komen waardoor jij als persoon veel beter om kunt gaan met de situatie's die op je af komen, je ervaart meer rust en structuur in je hoofd waardoor alles veel beter binnen komt en je er rustiger op reageert. We veranderen niet je situatie, we veranderen niet jou als persoon maar wij verbeteren jouw hersencellen zodat jij beter in je vel komt te zitten en daardoor beter op situatie's kunt reageren.