over ons

welkom op mijn website, leuk dat je benieuwd bent naar Praktijk Pure Life en naar mij persoonlijk.

Ik ben Corine Meijer-de Graaf en getrouwd met Wilfred Meijer, samen hebben wij 5 kinderen en zijn we 17 jaar getrouwd.

4 jaar geleden wist ik al dat ik mensen wilde helpen maar had ik nog niets concreet hoe of wat, langzaam kreeg dat wel wat meer vorm maar een echte doorbraak kwam doen mijn man Wilfred de diagnose kreeg van de ziekte van  Lyme. We kregen al snel door dat wij in het reguliere circuit niet verder kwamen en wij genoodzaakt werden verder te zoeken in het alternatieve circuit.

Dit was voor ons een moeilijke tijd, het gevoel dat elke dag telt omdat Wilfred steeds meer en meer achteruit ging en er geen oplossing voor handen was dat kneep je keel soms letterlijk dicht.

Mijn manier om tegen deze ziekte te strijden was om het hele internet af te struinen op zoek naar een behandeling die de ziekte zou aanpakken en de borelia voorgoed uit ons leven zou bannen.

Al snel kwamen bij uit op een behandeling van de fotonen lamp, een zachte led laser lamp die het zonlicht naboots en je immuunsysteem enorm versterkt. Wilfred knapte zienderogen op maar de borelia was nog niet verdwenen. Ondertussen bleven we zoeken naar een volledige oplossing van de ziekte en ontdekten we de therapeutische oliën en de suplementen van dōTERRA, deze oliën pakken de borelia wél aan en doden deze en de supplementen van dōTERRA en Eqology versterken samen met de fotonenlamp het immuunsysteem, hiermee hebben we een totaalpakket gecreëerd voor de behandeling van de ziekte van Lyme.

Wij ervaarden een enorme vooruitgang in de gezondheid van Wilfred, wat zijn wij blij met dit resultaat! 

Door het versterken van je immuunsysteem maak je je lichaam klaar om de omstandigheden van de borelia te verslechteren en door de pure therapeutische oliën te elimineren. Tijdens de behandeling ben je ook bezig om je lichaam te detoxen en te ontdoen van alle gifstoffen die de borelia uitstoot. 

Je zal tijdens de behandeling merken dat je minder moe bent en je meer en meer betere dagen krijgt, uiteindelijk is het de bedoeling dat je van de borelia geneest, hoe lang het duurt voordat je op dat punt gekomen bent verschilt per persoon.

De behandeling wordt langzaam opgebouwd en per persoon bekeken hoe snel je kunt opbouwen en de therapeutische oliën kunt inzetten om de borelia te doden.

Om een overzicht te geven over de kosten van de behandeling hebben we een totaalpakket gemaakt voor de behandeling van de Lyme. Dit totaalpakket kan in kosten verlaagd worden als je bijvoorbeeld, een deel, van de supplementen zelf gaat bestellen., maar dat zal ik je uitleggen als je daar interesse in hebt.