ADHD/ADD/Hooggevoeligheid

Vandaag de dag hoor je steeds meer en meer dat mensen en kinderen last hebben en gediagnosticeerd worden met hooggevoeligheid, ADHD en ADD.

Als je de diagnose krijgt begint er vaak een zoektocht naar een manier hoe hier mee om te gaan. Binnen werk en schoolsituatie wordt er naar oplossingen gezocht, vaak wordt er naar een medicijn gezocht als oplossing voor de client en zijn/haar omgeving.

Bij PraktijkPure Life kijken we net een beetje anders naar hooggevoeligheid, ADHD en ADD, we zien namelijk dat er vitamine en minerale tekorten, zoals vit D, magnesium en Omega 3,  zijn ontstaan die goed te verhelpen zijn. We willen dichter bij het probleem komen en daar naar de oplossing zoeken en daar de tekorten oplossen en aanpakken. 

Met een bloedtest meten we je omega 3 gehalte en beginnen we met een ijzersterk omega 3 supplement daarbij kom je onder behandeling in onze Praktijk met de soft led laser lamp die het tekort van de Vit D opheft doordat deze lamp het zonlicht naboots en gelijk in je huid de biofotonen in werking zet zodat Vit D aangemaakt.

Bij deze aanpak zal je al snel meer rust in je hoofd krijgen en meer overzicht in je leven ervaren. Nu de scherpe kantjes eraf zijn kan je in moeilijke, drukke en bijzondere situaties de therapeutische oliën van dōTERRA gebruiken. dōTERRA heeft verschillende blends (verschillende oliën in een flesje) die je kunt inzetten, bijvoorbeeld: als je heel geconcentreerd wilt zijn, als je stress ervaart, als je je onzeker voelt en je je niet veilig voelt in (nieuwe) situaties.

De resultaten zijn echt geweldig!

Omdat we zo enthousiast zijn over de fotonenlamp en zijn geweldige werking hebben we een training gevolgd voor het gebruik en de behandelingen die je ermee kunt doen, ook hebben we o.a. een training gevolgd voor behandeling van ADHD en ADD en Hooggevoeligheid, deze drie aandoeningen zijn ook goed te behandelen met de fotonenlamp, de oliën van dōTERRA en de omega 3 van Eqology. We boeken geweldige resultaten met deze behandeling. Wij behandelen eigenlijk elke cel in je hersenen en zorgen ervoor dat zij in top conditie komen waardoor jij als persoon veel beter om kunt gaan met de situatie's die op je af komen, je ervaart meer rust en structuur in je hoofd waardoor alles veel beter binnen komt en je er rustiger op reageert. We veranderen niet je situatie, we veranderen niet jou als persoon maar wij verbeteren jouw hersencellen zodat jij beter in je vel komt te zitten en daardoor beter op situatie's kunt reageren.

 

Bij Praktijk Pure Life houden we niet van hokje en vakje ook van etiketjes houden we niet, graag willen we je helpen om van je etiketje af te komen en dat jij weer heelijk in je vel komt te zitten met een hoofd met meer overzicht en rust, gewoon omdat we daar allemaal naar verlangen.

 

https://www.mydoterra.com/corinemeijerpurelife/#/